Crypto laten beleggen

Wanneer je wel mee wilt doen met de ontwikkelingen in crypto, maar niet de tijd of kennis hebt om zelf in crypto te beleggen, dan is crypto laten beleggen een alternatief. Laten beleggen in crypto houdt in dat een ervaren belegger jouw investering in bitcoin of andere cryptocurrency gaat beheren. Jij geeft aan hoeveel je wilt beleggen en in veel gevallen zal de partij die beheerd crypto beleggen aanbiedt jouw geld tegelijk met andere investeerders in bepaalde crypto’s beleggen. Je maakt gebruik van de kennis en ervaring die een belegger al heeft en je hoeft zelf niet eerst beginnersfouten te maken.

Crypto beheerd beleggen

Crypto beheerd beleggen is relatief nieuw. Met partijen die dit aanbieden in contact komen, kan een uitdaging zijn. Voor in Nederland crypto beleggen is in veel gevallen een Nederlandse partij die beheerd crypto beleggen aanbiedt prettig. Je kunt dan makkelijk communiceren en aangeven hoe hoog het risico mag zijn, welke cryptocurrency’s eventueel je voorkeur hebben en voor hoe lang je je geld wilt vastzetten.

Kennis sessie inplannen

    • Een kennismakingsgesprek zal over het algemeen zo’n 15 minuten duren, waarna je direct meer weet.
    • Uiteraard is het geheel vrijblijvend en ben je met het invullen van de contact aanvragen nergens toe verplicht.

    Laten beleggen in crypto

    Wanneer je wilt laten beleggen in crypto is het rendement belangrijk. De markt van crypto is relatief uniek in de grote schommelingen die mogelijk zijn. De vraag voor veel investeerders die in crypto willen laten beleggen, is wanneer instappen? Een crypto belegger kan je hier meer over vertellen en de markt voor jou in de gaten houden. Laat je gegevens achter om in contact te komen over crypto beheerd beleggen.